Teso 2.0
Registre

Contactar
Ha oblidat la seva password?
TESO mòbil
Usuari: 
Password: 

NOTÍCIES TESO

BENVINGUT A TESO 2.0


10/20/2008
TESO en Catalá
Gràcies a l’esforç de Ventura i Toni, tenim TESO també en català. Exceptuant l’ajut, encara en castellá.

5/28/2008
L’usuari DEMO
Si vols navegar per l’aplicació amb dades de prova, entra amb l’usuari DEMO (password DEMO)

5/27/2008
CONCILIACIÓ BANCÀRIA
Ara TESO permet carregar els extractes del banc per tal de conciliar-los amb la nostra comptabilitat personal.

4/21/2008
Arranca el BROKER TESO!
Porta el control de la teva cartera de valors amb el nou BROKER TESO. Actualitza les cotitzacions, calcula plusvàlues…

TESO és una potent eina gratuïta que li permetrà portar el control dels seus diners i de la seva cartera de valors, tant de casa com del negoci. Les seves principals característiques són:

Privadesa i confidencialitat. TESO no emmagatzema dades personals ni les hi demanarem durant el registre. Custodïi les seves claus i ningú podrà associar-lo amb els comptes que emmagatzema a TESO.

Conciliació bancària. TESO permet carregar els extractes del banc per a comparar-los (conciliar-los) amb la seva propia comptabilitat.

Cartera de valors. TESO actualitza les últimes cotitzacions de més de 1000 valors europeus i americans, valora la seva cartera i calcula les plusvàlues realitzades i latents. Pot gestionar la seva cartera amb TESO sense necessitat de dur una comptabilitat completa dels seus diners.

Multidivisa. Amb TESO podrà operar amb diferents monedes, consolidar els seus comptes i la seva cartera multinacional.

Previsions. Previngui descoberts. TESO portarà el control dels seus rebuts periòdics, les liquidacions de les targetes, etc. avisant-lo dels descoberts de la setmana següent.

Si és el primer cop que ens visita, li recomanem la secció Un passeig per TESO, on trobarà abundant informació sobre l'aplicació. Si necesita més informació, no oblidi visitar el nostre blog (en Castellà), o escriure'ns fent clic a Contacte.

Per a utilitzar TESO és necessari obtenir un usuari a la secció Registre.

Col·labora amb nosaltres!

Pots ajudar-nos a traduir TESO a d'altres idiomes o a ampliar les seves funcions (si ets programador) fent clic a Contacte. També pots contribuir econòmicament a mantenir la web mitjançant un donatiu per Paypal o targeta.

Agraïments

TESO utilitza software gratuït de tercers. Des d'aquí el nostre agraïment a W.M. Worsfold per les cotitzacions de www.sharepricewebservice.co.uk i a Mark James per les icones de www.famfamfam.com. Google ens proveeix els gràfics de l'aplicació, la publicitat i el Blog.